Maak kennis met Datronics

Datronics Sportveldverlichting

De kracht van Datronics is dat wij niet denken vanuit de techniek, maar vanuit de mens. Wij stellen de gebruiker van onze producten en diensten centraal: waar dient de LED sportveldverlichting voor? Waar moeten de duurzame energiesystemen geïnstalleerd worden en hoe is het gebruiksgemak? Als totaalaanbieder van originele 100 % Nederlandse LED armaturen, van onze partners AAA-Lux en Philips Lighting (beide uit Eindhoven) hebben wij alle deskundigheid in huis om uw wensen te vertalen naar de best mogelijke verlichting op uw sportvereniging.

We vertalen kennis en kunde in efficientere processen, meer sport- en werkplezier en niet geheel onbelangrijk, een lagere energierekening. Ons projectmanagement omvat engineering, lichtplannen, vrijblijvende offerte, realisatie, beheer, onderhoud en eventueel exploitatie (lease) van sportveldverlichting, netwerken en installaties. Met onze diensten nemen wij uw zorg en werk uit handen.

Sportveldverlichting met subsidie

Wij helpen sportverengingen met de aanvraag van de BOSA Subsidie van 30% op de duurzame investering zoals LED verlichting of zonnepanelen.

NSVV erkend

Onze sportveldverlichting armaturen van zowel AAA-LUX als Philips Lighting zijn beide 100% Nederlandse producten en NSVV en Dekra (Kema keur) erkend!

Beter licht & minder kosten

Onze LED armaturen zorgen voor 50% besparing op energierekening!

De spin in het web bij uw project

Het is fijn dat tegenwoordig alles kan worden verlicht. Van sportveldledverlichting om ’s avonds te kunnen voetballen, hockeyen of tennissen, tot bedrijventerreinen verlichting zodat er ook in de vroege ochtenduren kan worden gewerkt. Datronics sportveldverlichting ontwerpt, ontwikkelt en realiseert in opdracht LED sportveldverlichting installaties en netwerken in de ruimste zin van het woord.

Onze missie

De missie van Datronics is om sportvelden en bedrijventerreinen op een zo efficiënt mogelijke manier te verlichten met de beste LED armaturen die er op de markt zijn.

Partners

AAA-Lux en Philips  zijn Datronics partners op het gebied van LED sportverlichting. Zij zijn op dit moment de twee grootste partijen als het gaat om LED sportveldverlichting. Daarnaast worden de armaturen van AAA-Lux en Philips uitsluitend in Eindhoven gefabriceerd, hierdoor wordt de kwaliteit en levensduur van de LED verlichting gewaarborgd.

Kennismaken met Datronics?

Neem contact met ons op