Laadpalen

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is sterk in opkomst. Het plaatsen van een laadpaal is dan ook een gastvrij gebaar. Werknemers, leden en bezoekers die elektrisch rijden kunnen dan bij jouw op kantoor of bij de sportclub hun elektrische auto opladen. Daarnaast draag je ook direct bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot van autorijden.

Totaalservice

Datronics neemt een project van A tot Z voor haar rekening. Van planning en voorbereidende (elektriciteits) werkzaamheden tot plaatsing, onderhoud en beheer van laadpalen.

Snelladen

Een laadpaal laadt vaak tot wel 8 keer sneller uw auto op dan een regulier stopcontact!

Auto opladen met zonnepanelen

Een elektrische auto kun je overdag opladen met stroom uit je eigen zonnepanelen, dat scheelt flink in de kosten van het laden!

Alle voordelen van energieopslag op een rij:

  • Optimalisatie verbruik van zelfopgewekte energie door het koppelen van zonnepanelen
  • Snel leverbaar (netverzwaring duurt momenteel gem. 24 mnd)
  • Door het afvangen van piekvragen kan de netaansluiting tot het minimum beperkt worden – ruimte in de regio op het net voor andere zonnestroomsystemen
  • Geen lange wachttijd en geen grote investeringen in netverzwa­ringen
  • Flexibiliteit! Een batterij kan eenvoudig worden uitgebreid wan­neer nodig. Zo worden investeringen dus op maat gedaan
  • Zonder zonnestroomsysteem inzetbaar om meer capaciteit om het complex te genereren zonder netverzwaring
  • Serieuze rendementen te behalen
  • Systeem is verplaatsbaar in tegenstelling tot een netverzwaring
  • Financierbaar in tegenstelling tot netverzwaring
Neem contact op

Financiering

Energieopslag is een flinke investering en sportverenigingen hebben niet zomaar een investeringskapitaal paraat. Daarom bieden wij tevens een tijdelijke en permanente energie-oplossingen aan in verschillende financieringsvormen, ook maandelijkse lease. Geen grote investerin­gen vooraf maar slimme, flexibele lease-oplossingen met een vast maandbedrag inclusief support en onderhoud. Hierdoor kan de vereniging de gewenste verduurzaming direct doorvoeren en verlaging van de energielasten realiseren zonder grote investering aan de voorkant te hoeven doen.

Neem contact op

Wilt uw sportvereniging ook kosten besparen op het energiegebruik ?

Neem contact op