Laadpalen

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is sterk in opkomst, het plaatsen van een laadpaal is dan ook een gastvrij gebaar. Werknemers, leden en bezoekers die elektrisch rijden kunnen dan bij jouw op kantoor of bij de sportclub hun elektrische auto opladen. Daarnaast draag je ook direct bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot van autorijden! Vraag hierboven direct en vrijblijvend een offerte aan!

Totaalservice

Datronics neemt een project van A tot Z voor haar rekening. Van planning en voorbereidende (elektriciteits) werkzaamheden tot plaatsing, onderhoud en beheer van laadpalen.

Snelladen

Een laadpaal laadt vaak tot wel 8 keer sneller uw auto op dan een regulier stopcontact!

Auto opladen met zonnepanelen

Een elektrische auto kun je overdag opladen met stroom uit je eigen zonnepanelen, dat scheelt flink in de kosten van het laden!

Hoe werken wij:

  1. Je vraagt zakelijk of particulier een offerte aan via onze website.
  2. Wij vragen je een aantal foto’s te sturen, of komen langs voor een opname om je wensen door te nemen en de technische mogelijkheden te bepalen.
  3. Je ontvangt vrijblijvend een offerte.
  4. Na akkoord plannen wij de installatie van de laadpaal in.
  5. De laadpaal wordt geïnstalleerd en jij kunt vanaf nu bij jou op de zaak of thuis je elektrische auto laden!

 

Kwaliteit staat voorop!

Al onze installateurs zijn gecertificeerd en zijn getraind door de merken waarmee wij samenwerken. Indien nodig komen we met twee installateurs om te zorgen dat de installatie altijd binnen 1 dag uit te voeren is. Wanneer er veel graafwerk is, sturen we een stratenmaker of hovenier mee. Uw oprit ligt er naderhand weer strak bij zoals we hem aantroffen.

Daarnaast is Datronics een erkend leerbedrijf. Onze installateurs zetten zich in om hun expertise en kennis over te dragen aan de volgende generatie professionals.

Neem contact op

Bent u enthousiast geworden? Neem hieronder direct contact met ons op!

Neem contact op