Maak kennis met Datronics

De kracht van Datronics is dat wij niet denken vanuit de techniek, maar vanuit de mens. Wij stellen de gebruiker van onze producten en diensten centraal: waar dient de LED sportveldverlichting voor? Waar moeten de duurzame energiesystemen geïnstalleerd worden en hoe is het gebruiksgemak? Als totaalaanbieder van originele 100 % Nederlandse LED armaturen, van onze partners AAA-Lux en Philips Lighting (beide uit Eindhoven) hebben wij alle deskundigheid in huis om uw wensen te vertalen naar de best mogelijke verlichting op uw sportvereniging.

We vertalen kennis en kunde in efficiëntere processen, meer sport- en werkplezier en niet geheel onbelangrijk, een lagere energierekening. Ons projectmanagement omvat engineering, lichtplannen,  vrijblijvende offerte, realisatie, beheer, onderhoud en eventueel exploitatie (lease) van sportveldverlichting, netwerken en installaties. Met onze diensten nemen wij uw zorg en werk uit handen.

Sportveldverlichting met subsidie

Wij helpen sportverengingen met de aanvraag van de BOSA Subsidie van 30% op de duurzame investering zoals LED verlichting of zonnepanelen.

NSVV erkend

Onze sportveldverlichting armaturen van zowel AAA-LUX als Philips Lighting zijn beide 100% Nederlandse producten en NSVV en Dekra (Kema keur) erkend!

Beter licht & minder kosten

Onze LED armaturen zorgen voor 50% besparing op energierekening!

De spin in het web bij uw project

Het is fijn dat tegenwoordig alles kan worden verlicht. Van sportveldledverlichting om ’s avonds te kunnen voetballen, hockeyen of tennissen, tot bedrijventerreinen verlichting zodat er ook in de vroege ochtenduren kan worden gewerkt. Datronics sportveldverlichting ontwerpt, ontwikkelt en realiseert in opdracht LED sportveldverlichting installaties en netwerken in de ruimste zin van het woord.

Betrokken partner

AAA-LUX en Philips Lighting  zijn Datronics partners op het gebied van LED sportverlichting. Sinds 2005 zijn wij actief met het installeren van hoogvermogen sportverlichting.  Een aantal mijlpalen zijn: het verlichten van FC Utrecht trainingscomplex Zoudenbalch & Hockey Schaerweijde, 30% subsidie op LED sportveldverlichting investering, draadloze aansturing, internationale goedkeuring, professioneel stadion verlichten en tot slot voldoende licht vanaf een mast van 45 meter hoog.

Kennismaken met Datronics?

Neem contact met ons op