Maak kennis met Datronics

Het is fijn dat tegenwoordig alles kan worden verlicht. Van sportveldledverlichting om ’s avonds te kunnen voetballen, hockeyen of tennissen, tot bedrijventerreinen verlichting zodat ook in de vroege ochtenduren kan worden gewerkt. Datronics sportveldverlichting ontwerpt, ontwikkelt en realiseert in opdracht LED sportveldverlichting armaturen / installaties en -netwerken in de ruimste zin van het woord.

Sportveldverlichting met subsidie

Vraag een gratis lichtplan aan en ontvang 35% subsidie

NSVV erkend

Onze sportveldverlichting is een 100% Nederlands product en NSVV en Dekra (Kema keur) erkend!

Beter licht & minder kosten

Onze LED lichten zorgen voor 50% besparing op energie

De spin in het web bij uw project

De kracht van Datronics is dat we niet denken vanuit de techniek, maar vanuit de mens. We stellen de gebruiker van onze producten en diensten centraal: waar dient de sportverlichting of buitenveldverlichting voor? Waar moeten de duurzame energiesystemen geïnstalleerd worden en hoe is het gebruiksgemak? Als totaalaanbieder van orginele 100 % Nederlands LED, onder andere AAA-Lux en philips led sportveldverlichting hebben we alle deskundigheid in huis om uw wensen te vertalen naar adequate LED philips sportverlichting of AAA-Lux sportveldverlichting en buitenverlichting oplossingen.

We vertalen kennis en kunde in efficiëntere processen, meer woon- en werkplezier en meer rendement. Ons projectmanagement omvat engineering, lichtplannen, sportveldverlichting prijzen / offerte, realisatie, beheer, onderhoud en eventueel exploitatie (lease) van sportveldverlichting, netwerken en installaties. Met onze diensten nemen we zorg en werk uit handen.

Betrokken partner

AAA-LUX – philips led sportveldverlichting zijn Datronics partners op het gebied van sportverlichting. Sinds 2005 zijn wij actief met het ontwikkelen van hoogvermogen sportverlichting met LED. Er zijn meer dan 500 LED sportverlichtingprojecten gerealiseerd. Een aantal mijlpalen zijn: subsidie op sportveldverlichting prijzen / investering, draadloze aansturing, internationale goedkeuring, professioneel stadion verlicht, voldoende licht vanaf mast van 45 meter hoog.

Kennismaken met Datronics?

Neem contact met ons op