Maak kennis met Datronics

Het is fijn dat tegenwoordig alles kan worden verlicht. Van sportveldledverlichting om ’s avonds te kunnen voetballen, hockeyen of tennissen, tot bedrijventerreinen verlichting zodat er ook in de vroege ochtenduren kan worden gewerkt. Datronics sportveldverlichting ontwerpt, ontwikkelt en realiseert in opdracht LED sportveldverlichting installaties en netwerken in de ruimste zin van het woord.

Sportveldverlichting met subsidie

Vraag een gratis lichtplan aan en ontvang 30% subsidie op de investering!

NSVV erkend

Onze sportveldverlichting is een 100% Nederlands product en NSVV en Dekra (Kema keur) erkend!

Beter licht & minder kosten

Onze LED armaturen zorgen voor 50% besparing op energierekening!

De spin in het web bij uw project

De kracht van Datronics is dat wij niet denken vanuit de techniek, maar vanuit de mens. Wij stellen de gebruiker van onze producten en diensten centraal: waar dient de LED sportveldverlichting voor? Waar moeten de duurzame energiesystemen geïnstalleerd worden en hoe is het gebruiksgemak? Als totaalaanbieder van originele 100 % Nederlands LED, van onze partners AAA-Lux en Philips Lighting (beide uit Eindhoven) hebben wij alle deskundigheid in huis om uw wensen te vertalen naar de beste LED AAA-LUX of Philips Lighting armaturen.

We vertalen kennis en kunde in efficiëntere processen, meer sport- en werkplezier en niet geheel onbelangrijk, meer rendement. Ons projectmanagement omvat engineering, lichtplannen, sportveldverlichting prijzen / offerte, realisatie, beheer, onderhoud en eventueel exploitatie (lease) van sportveldverlichting, netwerken en installaties. Met onze diensten nemen wij uw zorg en werk uit handen.

Betrokken partner

AAA-LUX en Philips Lighting  zijn Datronics partners op het gebied van LED sportverlichting. Sinds 2005 zijn wij actief met het installeren van hoogvermogen sportverlichting. Tegenwoordig zijn er zijn meer dan 500 LED sportverlichting projecten gerealiseerd. Een aantal mijlpalen zijn: het verlichten van FC Utrecht Zoudenbalch & Hockey Schaerweijde, 30% subsidie op LED sportveldverlichting investering, draadloze aansturing, internationale goedkeuring, professioneel stadion verlicht en tot slot voldoende licht vanaf een mast van 45 meter hoog.

Kennismaken met Datronics?

Neem contact met ons op